Udobnost po vašoj mjeri

Udobnost po vašoj mjeri

Sve što hoćete – sada možete i to na način koji vama odgovara. Budite inspirirani mogućnostima pametnih sustava. Upravljajte rasvjetom, klimatizacijom, zaslonima, multimedijom, kućanskim aparatima, bazenskim i vrtnim sustavom, u skladu s dnevnim aktivnostima i posebnim prigodama.

Rasvjeta 

Osim sa svojim navikama, sustav rasvjete možete uskladiti s vremenskim prilikama, u sinkronizirajući ga sa sjenilima. Za oblačnog dana vaš će inteligentni sustav mjeriti količinu svjetlosti koja ulazi kroz prozore i automatski pojačati intenzitet u odnosu na uvjete sunčanog dana.

Klimatizacija

Pametna kuća automatski upravlja klimatizacijskim jedinicama i/ili grijaćim tijelima kako bi se postigla željena svježina ili toplina prostora. Pametni sustav pokrenut će se čak i kada niste kod kuće, kako bi temperatura po vašem dolasku bila upravo onakva kakvu ste htjeli. No, ako neplanirano dolazite doma ranije – nema problema, pokrenite sustav putem mobitela!

Audio i TV sustav

Audio sustav koji vas ujutro budi jazzom, a uspavljuje klasikom. Ali samo ponedjeljkom. TV koji se pali u vrijeme omiljene emisije ili utakmice, a istodobno rasvjeta postaje diskretnija. Pjesma s vašeg prvog spoja kreće sa zvučnika dok vi niste doma i iznenađuje vašu partnericu u trenutku ulaska u kuću. I to baš na godišnjicu… Recite što vam još treba…

Kućanski aparati

Podesite vaše električne pomoćnike u kućanstvu da odrade svoj posao baš onda kada vam treba, bez da ih ručno aktivirate. Tako se vaš aparat za kavu može upaliti baš kada i budilica. Osim toga, ako ste zaboravili uključiti perilicu rublja prije izlaska iz kuće, učinite to putem mobitela. I neka vas ne brine jeste li ostavili glačalo ili štednjak uključenima, deaktivirajte ih daljinski, ništa lakše.

Sustav zalijevanja i vanjske rasvjete

Možda ste pomislili da je automatsko zalijevanje vrta u tri ujutro pametna stvar? No, što ako u tom trenutku kiši kao iz kante? Pametni sustav ‘surađuje’ s atmosferskim prilikama i automatski isključuje zalijevanje. Isto tako prilagođava intenzitet vanjske rasvjete ovisno o količini prirodnog svjetla.

Bazenski sustav

Pored reguliranja temperature vode tijekom noći i dana, ili točno u određeno doba kada planirate zasluženo osvježenje i razonodu, inteligentni sustav reagirat će na nevrijeme ili druge promjene koje zahtijevaju pokrivanje bazena. Ako niste unaprijed to planirali, pritisnite opciju na vašem mobitelu i pokrenite pokrivanje. Vaš bazen je tada osiguran, a vi možete bezbrižno nastaviti večer kako ste primarno planirali.

Želite znati više?