Saznajte više

Koliko traje ugradnja?

Ne duže od tradicionalne elektroinstalacije. Vrijeme potrebno za projektiranje i programiranje pametnog sustava ovisi o vašim specifičnim zahtjevima i opsegu posla. Ne brinite, sve ćemo vam reći na vrijeme.

Što ako se pokvari?

Ako se pokvari, a to je vrlo rijetko, onda ga popravimo. A što u međuvremenu? Pametna kuća nema centralnu jedinicu i sastoji se od desetak nezavisnih uređaja jednostavne funkcionalnosti, a kvar bilo kojeg od njih ne utječe na vaš život više nego što bi utjecao kvar bilo kojeg kućanskog aparata.

Da li taj hardver narušava izgled prostorije?

Ništa više nego klasične instalacije. Vidljive komponente su diskretnog dizajna i bez teškoća se uklapaju u svaki prostor.

Da li moram imati računalo ili tablet?

Ne. Pametnoj kući ne treba računalo ni tablet. Ali, ako ih imate, na raspolaganju vam je dodatna mogućnost upravljanja pametnim sustavom.

Zašto mi treba pametni sustav?

U jednoj kući izgrađenoj po suvremenim načelima niskoenergetske gradnje, inteligentni sustav vam omogućava dodatne uštede energije, a da se pri tom ne morate ničega odricati. Naprotiv, pametni sustav vam omogućava maksimalan komfor uz racionalni utrošak energije. Kako? Tako što brine o vašoj udobnosti, sigurnosti i energetskoj učinkovitosti umjesto vas.

Kada je najbolji trenutak za ugradnju?

Projektiranje kuće je pravi trenutak za ugovaranje, jer je u tom trenutku ugradnja pametnog sustava uz istu funkcionalnost i do dvostruko povoljnija.