Primjeri scenarija

Kratki odlazak

Dok ste na poslu, u kupovini ili drugom kratkoročnom izbivanju, kuća će se pobrinuti da vam u trenutku dolaska osigura udobnost u svakom pogledu. Klimatizacija će se pokrenuti na vrijeme kako bi stvorila odgovarajuću temperaturu, svjetla i kućanski aparati, koji u vrijeme vašeg izbivanja ne moraju raditi, bit će automatski ugašeni. Za vrijeme odsustva aktivirat će se protuprovalni sustav i prema nužnosti – sustav vanjskog zalijevanja, ako po dolasku kući želite miran ritual ispijanja kave u dvorištu.

Party za ekipu

Ako ste osoba koja često uživa u velikom društvu, složite si poseban scenarij koji će biti idealan za vaše večernje ekipiranje. U trenutku kada pritisnete tipku ili ikonu, temperatura će se stalno održavati na zadanom nivou (npr. 22˚C), upalit će se diskretnija rasvjeta, u točno određeni sat aktivirat će se TV sa zadanim programom na kojem je utakmica, pokrenuti film ili bilo što drugo što vas te večeri zanima, a u isto vrijeme može se upaliti i mikrovalna s kokicama. Uživanje.

Savršeno jutro

U danima kada nemate obaveza izrežirajte si svoje nedjeljno jutro. Neka vas ujutro probudi omiljena pjesma, a istovremeno neka zamiriše kava iz netom aktiviranog aparata. Neka temperatura u kupaonici bude primjerena relaksirajućoj kupki. I neka vam raspoloženje ne pokvari hladnjak koji signalizira da ste na kraju s mlijekom.